About Icon

Rólunk

Egy fiatal, dinamikus, ugyanakkor tapasztalattal rendelkező csapat vagyunk, hiteles fordítói és tolmács szakképesítéssel. Több mint 70 fordítóval és tolmáccsal működünk együtt, és több mint 100 jogi személy fordul hozzánk bizalommal fordítások és tolmácsolások teljes körű lebonyolítása terén.

A KAPECHE csoport tevékenysége 2001-re nyúlik vissza, amikor is elkészültek a fordítóiroda első fordításai. Nehéz, viszont eredményes munka során hűséges ügyfeleink száma évről évre növekedett, ugyanakkor rövid időn belül elértük, hogy egyre növekvő igényeiknek egyaránt sikerrel eleget tudjunk tenni. Ügyfeleink között ma nemzetközi szállítócégeket, gyárakat, szolgáltató egységeket, szállodákat, közintézményeket, nemzetközi és helyi érdekeltségű kereskedelmi társaságokat, ügyvédi és utazási irodákat, közjegyzőket, orvosokat, vállalkozókat és számban gazdag magánszemélyeket találunk.

Kezdettől fogva célunk a minőség biztosítása, operativitás, rugalmas ügykezelés, bizalmas és közvetlen ügyfélkapcsolat és nem utolsó sorban a határidők betartása. Előnyünkre válik, hogy tiszteletben tartjuk az ügyfél igényeit mind a fordítások kidolgozását, mind a kívánt határidőt illetően. Mindezek és a fordítások bizalmas kezelése lehetővé tette számunkra, hogy ügyfeleink bizalmába férkőzzünk, amely hosszútávon kölcsönösen előnyös együttműködést eredményez.